Albedo100 heijastava spray Horse & Pets

Rating:
0% of 100

Heijastava suihke Horse and Pets

Albedo100 Horse and Pets on heijastava spray joka on tarkoitettu käytettäväksi eläimen turkille. Spray on väriltään vaaleanharmaata joka näyttää lähes värittömältä mutta loistaa tehokkaasti pimeällä. Heijastava ominaisuus on kätevä iltalenkeille koiran kanssa, ratsastusretkillä, metsästyksessä tai juoksulenkeillä.

Toimintatapa:

Albedo100 Horse and Pets on spray joka heijastaa kun siihen osuu valo. Suihkeesta tulee kevyt pinta joka heijastaa valoa pimeällä. Spray on helppo pestä pois vedellä ja saippualla tai shampoolla eikä se vaikuta turkkiin.

Testaa vaikutus valaisemalla spraylla käsiteltyä aluetta taskulampulla silmien korkeudelta. Vaihtoehtoisesti voit ottaa kuvan käyttäen kameran salamaa, tai katsoa kohdetta kauempaa autosta jossa valot päällä.

 

Käyttökohteet:

Jos eläin on aktiivinen voi olla tarpeen suihkuttaa säännöllisesti jotta saavutetaan täysi teho. Jos eläimellä on paksu turkki on suositeltavaa suihkuttaa kauempaa ja pidemmän aikaa. Spray kestää noin viikon käsittelyn jälkeen, riippuen eläimen aktiivisuudesta. Lisää sprayta saadaksesi täyden tehokkuuden. Paras näyvyys saavutetaan kun suihkutetaan liikkuviin osiin kuten häntään tai jalkoihin.

Tarjoushinta 15,90 € Normaalihinta 20,90 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Pullon koko: 200ml
  • Suihke koostuu läpinäkyvästä liimasta, heijastavista mikrohiukkasista ja ponnekaasusta. Ainesosat ovat hellävaraisia, esim. käytetty liima on samankaltaista kuin tietyissä kirurgisissa operaatioissa käytettävä liima.
  • Tuote on spray, jolla on valoa heijastava ominaisuus. Tuote ei ole henkilösuojain (heijastin).

Albedo100 Horse and Pets ei vaikuta turkkiin, ja sen voi pestä helposti pois vedellä ja saippualla tai shampoolla. Horse and Pets -suihketta ei saa suihkuttaa eläimiin, jotka ovat yliherkkiä shampoolle ja vastaaville tuotteille, eikä eläimiin, joilla on avoimia haavoja. Käytä suihketta mieluiten ulkona tai hyvin ilmastoidussa tilassa. Älä suihkuta eläimen päähän.

 

Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Albedo100 heijastava spray Horse & Pets