AURORA-heijastinrukkaset lapsille, Moiko

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 38,00
Määrä: kpl

AURORA heijastavat rukkaset on valmistettu teknisestä, sadetta hylkivästä ulkoilukankaasta. Vuorena on lämmin, pörröinen teddykangas. Rukkasten selkä- ja kämmenpuolella on puolikkaan sydämen muotoiset, laadukkaat heijastavat osat jotka heijastavat valoa kaikkiin suuntiin ja muodostavat sydämen, kun kämmensyrjät laittaa vastakkain.

Rukkasten heijastavat ominaisuudet ovat erinomaiset. Tuote kuuluu Heijastavat kädet- mallistoon, joka voitti kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa 2017.

Parhaan suojan ja näkyvyyden pimeässä saat, kun Aurora-rukkaset heiluvat käsissäsi reippaasti ulkoilun tahtiin. Pese heijastavat rukkaset säännöllisesti: lika heijastimen pinnassa vähentää heijastavia ominaisuuksia. Tarkkaile heijastavan pinnan kuntoa ja vaihda vahingoittuneet tai kuluneet rukkaset uusiin.

Lasten koot:
1-3 vuotta
4-6 vuotta
6-9 vuotta

Materiaalitiedot:
Päällyskangas 100% polyesteri, Öko Tex 100 sertifioitu eli tutkitusti haitta-aineeton. Heijastava kangas. Vuorikangas 40% villa, 30% polyesteri, 30%pcmicro.

Valmistettu Virossa.

Työterveyslaitos, Topeliuksenkatu 41b, 00250 Helsinki, ilmoitettu laitos 0403, on tyyppitarkastanut tämän henkilönsuojaimen
suojainasetuksen (EU) 2016/425 mukaisesti.

EN 13356:2001

Hoito-ohjeet: Konepesu 40 asteessa. Kuivata rukkaset nurinpäin kännettynä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.