AURORA-heijastinrukkaset lapsille, Moiko

Rating:
0% of 100

AURORA heijastavat rukkaset on valmistettu teknisestä, sadetta hylkivästä ulkoilukankaasta. Vuorena on lämmin, pörröinen teddykangas. Rukkasten selkä- ja kämmenpuolella on puolikkaan sydämen muotoiset, laadukkaat heijastavat osat jotka heijastavat valoa kaikkiin suuntiin ja muodostavat sydämen, kun kämmensyrjät laittaa vastakkain.

Rukkasten heijastavat ominaisuudet ovat erinomaiset. Tuote kuuluu Heijastavat kädet- mallistoon, joka voitti kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa 2017.

Parhaan suojan ja näkyvyyden pimeässä saat, kun Aurora-rukkaset heiluvat käsissäsi reippaasti ulkoilun tahtiin. Pese heijastavat rukkaset säännöllisesti: lika heijastimen pinnassa vähentää heijastavia ominaisuuksia. Tarkkaile heijastavan pinnan kuntoa ja vaihda vahingoittuneet tai kuluneet rukkaset uusiin.

Normaalihinta 38,00 € Alkaen 38,00 € 25,00 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
Varastotuote

Materiaalitiedot:
Päällyskangas 100% polyesteri, Öko Tex 100 sertifioitu eli tutkitusti haitta-aineeton. Heijastava kangas. Vuorikangas 40% villa, 30% polyesteri, 30%pcmicro.

Valmistettu Virossa.

Työterveyslaitos, Topeliuksenkatu 41b, 00250 Helsinki, ilmoitettu laitos 0403, on tyyppitarkastanut tämän henkilönsuojaimen
suojainasetuksen (EU) 2016/425 mukaisesti.

EN 13356:2001

Hoito-ohjeet: Konepesu 40 asteessa. Kuivata rukkaset nurinpäin kännettynä.

Tekniset tiedot
Toimitusaika Varastotuote
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AURORA-heijastinrukkaset lapsille, Moiko