AURORA-heijastinrukkaset, Moiko

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,00
Määrä: kpl

AURORA-heijastavat rukkaset on valmistettu teknisestä, sadetta hylkivästä ulkoilukankaasta. Vuorena on lämmin, pörröinen teddykangas. Rukkasten selkä- ja kämmenpuolella on puolikkaan sydämen muotoiset, laadukkaat heijastavat osat jotka heijastavat valoa kaikkiin suuntiin ja muodostavat sydämen, kun kämmensyrjät laittaa vastakkain. Rukkasten heijastavat ominaisuudet ovat erinomaiset. Tuote kuuluu Heijastavat kädet- mallistoon, joka voitti kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa 2017.

Parhaan suojan ja näkyvyyden pimeässä saat, kun Aurora -rukkaset heiluvat käsissäsi reippaasti ulkoilun tahtiin. Pese heijastavat rukkaset säännöllisesti: lika heijastimen pinnassa vähentää heijastavia ominaisuuksia. Tarkkaile heijastavan pinnan kuntoa ja vaihda vahingoittuneet tai kuluneet rukkaset uusiin.

Lasten koot:
1-3 vuotta
4-6 vuotta
6-9 vuotta

Aurora-rukkaset on Työterveyslaitoksen tarkastama, turvallinen heijastin. EN 13356:2001

Materiaalitiedot: Päällyskangas 100% polyesteri, Öko Tex 100 sertifioitu eli tutkitusti haitta-aineeton. Heijastava kangas. Lasten vuorikangas 40% villa, 30% polyesteri, 30% pcmicro. Aikuisten vuorikangas 70% akryyli, 30% polyesteri.

Valmistettu Virossa.

Työterveyslaitos (Helsinki, laitos 0403) on tyyppitarkastanut tämän henkilönsuojaimen
suojainasetuksen (EU) 2016/425 mukaisesti.

Hoito-ohjeet: Konepesu 40 asteessa. Kuivata rukkaset nurinpäin kännettynä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.