AVD-sammutin litiumpaloihin, 4,8L

Hinta: 549,00
Määrä: kpl

Housegardin AVD-litiumpalosammutin on mullistava innovaatio, joka on kehitetty erityisesti vaikeita litiumakkutulipaloja sammuttamaan.

Litiumsammuttimet ovat uusinta uutta ja tärkeitä aikana, jolloin litiumakut yleistyvät huimaa vauhtia. Perinteisillä jauhe- ja vaahtosammuttimilla ei litiumpaloja saada taltutettua. Uusi sammutusaine AVD (=Aqueous Vermiculite Dispersion) sen sijaan tukahduttaa tehokkaasti palot litiumakuissa: pieniä mineraaleja sisältävä vesipohjainen seos muodostaa keraamisen kuoren kaltaisen peittävän pinnan, joka jäähdyttää palon.

Riskikohteisiin kehitetty AVD-sammutin torjuu tehokkaasti palot niiden alkuvaiheessa. Litiumakut ovat yleisiä henkilökohtaisissa elektronisissa laitteissa, kuten matkapuhelimissa, tableteissa, RC-tuotteissa ja leluissa, mutta myös mm. sähköautoissa.

Litiumsammutin on ihanteellinen käytettäväksi erityisesti työpaikoilla, missä elektronisia laitteita on paljon, sekä hotelleissa, ajoneuvoissa, julkisissa liikennevälineissä, lentokoneissa, kotia turvaamaan, veneissä, asuntovaunuissa, matkailuautoissa - ja kaikissa palotilanteissa, joissa liekkien torjuminen varhaisessa vaiheessa on ratkaisevaa.

Katso video litiumpalon sammutuksesta!


HUOM: If Turvakauppa tekee yhteistyötä turkulaisen Suomen Sammutinpalvelun kanssa. Verkkokaupastamme tilaamasi sammuttimet saapuvat sinulle tarkastettuina, virallisin tarroin varusteltuina ja valmiina käyttöön!

  • Malli: Housegard FS6-LH
  • Tyyppi: 4,8L AVD litiumpaloille
  • Paloluokka: A
  • Paino: 8,5 kg
  • Mitat: 675 x 290 x 205mm
  • Paine: 13 Bar
  • Säilytyslämpötila: +5°C ... +60°C
Arvostele tämä tuote

23.05.2018 - Martti

Jo oli aikakin! Nyt saadaan poksahtaneet kännykätkin hallintaan..