AVD-sammutin litiumpaloihin, 6L LITHEX6

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 599,00
Määrä: kpl

Housegardin AVD-litiumpalosammutin on mullistava innovaatio, joka on kehitetty erityisesti vaikeita litiumakkutulipaloja sammuttamaan.

Litiumsammuttimet ovat uusinta uutta ja tärkeitä aikana, jona litiumakut yleistyvät huimaa vauhtia. Perinteisillä jauhe- ja vaahtosammuttimilla ei litiumpaloja saada taltutettua. AVD-sammutusaine (=Aqueous Vermiculite Dispersion) sen sijaan tukahduttaa tehokkaasti palot litiumakuissa: pieniä mineraaleja sisältävä vesipohjainen seos muodostaa keraamisen kuoren kaltaisen peittävän pinnan, estäen näin hapen saannin ja tukahduttaen tulipalon nopeasti. Koska vermikuliitti kestää korkeita lämpötiloja - jopa yli 1000°C-, AVD-kalvo säilyy ehjänä vaikeimmissakin sammutustilanteissa.

Riskikohteisiin kehitetty AVD-sammutin torjuu tehokkaasti palot niiden alkuvaiheessa. Litiumakut ovat yleisiä henkilökohtaisissa elektronisissa laitteissa, kuten matkapuhelimissa, tableteissa, RC-tuotteissa ja leluissa, mutta myös mm. sähköautoissa.

Katso video litiumpalon sammutuksesta!


HUOM: If Turvakauppa tekee yhteistyötä turkulaisen Suomen Sammutinpalvelun kanssa. Verkkokaupastamme tilaamasi sammuttimet saapuvat sinulle tarkastettuina, virallisin tarroin varusteltuina ja valmiina käyttöön!

AVD-käsisammutin tehoaa litium-ioni-akkutulipaloihin sekä metallipaloihin. Sammutin on testattu ja hyväksytty standardin EN3-7 mukaisesti. Suunnittelussa on painotettu maksimaalista suorituskykyä ja korkeaa laatua. Sammutusaine suositellaan vaihdettavaksi viiden vuoden välein.

Litiumsammutin on ihanteellinen käytettäväksi työpaikoilla, missä elektronisia laitteita on paljon, kuten hotelleissa, sairaaloissa, ajoneuvoissa, tutkimuslaitoksissa ja lentokoneissa sekä kotona, veneissä, asuntovaunuissa, matkailuautoissa - kaikissa palotilanteissa, joissa liekkien torjuminen varhaisessa vaiheessa on ratkaisevaa.
 
  • Malli: Housegard LITHEX6
  • Tyyppi: 6L AVD litiumpaloille
  • Paloluokka: 13A
  • Lämpötila-alue: +5°C / +60 °C
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.