AWS kuivapuku, 4-Tex

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 759,00
Määrä: kpl

AWS-pelastuspuku soveltuu leikkauksensa ansiosta erityisesti melontaan, jollapurjehdukseen ja muuhun istuvassa asennossa suoritettavaan harrastamiseen, mutta myös kaikenlaiseen muuhun vesillä liikkumiseen.

AWS Active Watersport Suit -puvussa on erityisesti otettu huomioon käyttötarkoituksen mukaisesti puvun selkäosan ja etuosan mittasuhteiden rakenteelliset vaatimukset, jotka istuma-asento aiheuttaa. Yksinkertaistetussa ratkaisussa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen.


HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa ruuhkakausina vaihdella 2 työpäivästä 10 työpäivään. Olethan meihin yhteydessä, mikäli tilauksellasi on kiire.

Materiaali: vesihöyryn läpäisevä ja samalla vesitiivis 4-Tex®.

Saumarakenne: patentoitu FlatSeam-teknologiaan perustuva matala puskusauma, jossa kaikki sauman materiaaliosat ovat samalla tasolla.

Heijastimet: runsaat ja oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu laivavarustedirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.

Neopreeniset kaula- rannemansetit helpottavat puketumista ja riisuutumista. Neopreeni myös lämmittää kylmässä.

Puvun mukana toimitettavat neopreeniset lämpöhuppu ja -käsineet suojaavat kylmyydeltä.

Polvi- ja takamusvahvikkeet.

Puku toimitetaan kantokassissa.

Suosittelemme X-Tex Finnfill Light -aluspukua AWS -puvun alle lämmittäväksi kerrokseksi.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.