Om betalningVi beklagar, att den här sidan finns endast på finska.


Verkkopankkimaksaminen
Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortit
Collector Lasku/Osamaksu
Ennakkomaksu tilisiirtona
Lasku yritysasiakkaille

 


 

Verkkopankkimaksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Verkkopankkipainikemaksamiseen tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset.

Alkuun


 

Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortit

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- kortilla, If Turvakauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Yhteystiedot: Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2 Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 0207 181830.

Alkuun

 


 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Bank AB tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla If Turvakaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Collector Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla.
Collector Bankin hyväksyttyä luottohakemuksesi sinun ei tarvitse maksaa mitään ostosummasta saman kuukauden aikana. Collector Bank lähettää laskun postitse ostotapahtumasta seuraavan kuukauden aikana ja lasku erääntyy maksettavaksi vasta kyseisen kuukauden viimeinen päivä. Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,95 euroa mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.
Saatuasi laskun voit valita, maksatko laskussa mainitun kokonaissumman kerralla vai enintään 36 kuukauden osamaksuerissä (kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa) solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen.

Alkuun

 


 

Ennakkomaksu tilisiirtona

Saat halutessasi tilisiirron maksuohjeet sähköpostiisi. Tilisiirrolla maksettaessa maksuaikaa on 7 vrk. Tämän ajan pidämme varastossa olevia tuotteita sinulle varattuna, ja mikäli emme ole saaneet maksusuoritusta, tilaus peruuntuu. Tilimme on Osuuspankissa. Tarvittaessa voit pyytää hieman pidemmän maksuajan, mutta tästä on sovittava etukäteen ENNEN tilauksen tekemistä.

Alkuun

 


 

Lasku yritysasiakkaille

Yritysasiakkailla on mahdollisuus valita maksutavaksi lasku 14 päivän maksuajalla. Laskua varten tarvitsemme yrityksen nimen sekä Y-tunnuksen, joille on varattu omat kenttänsä osoiteriveillä.
Mikäli y-tunnus puuttuu tilauksesta, emme lähetä tuotteita ennen kuin joko tilaus on maksettu tai y-tunnus on toimitettu meille erikseen.

Alkuun