BuddyPhones InFlight taitettavat lasten kuulokkeet

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90
Määrä: kpl

BuddyPhones InFlight-kuulokkeet ovat lapsille räätälöidyt, erityisesti matkusteluun täydelliset musiikinkuunteluvälineet. Kuulokkeissa on kolme äänitasoasetusta: 75, 85 ja 94 dB, joista korkein on lentokonetila meluisia ympäristöjä varten.

Kuulokkeet ovat kestävät ja taipuisat, minkä ansiosta ne joustavat eri kokoihin. Pakettiin kuuluu viisi sarjaa hauskoja ja värikkäitä tarroja, sekä tyhjät tarrat itse suunniteltuja koristeluja varten. BuddyPhones InFlight-kuulokkeissa on myös erittäin pehmeät korvatyynyt maksimaalista matkustusmukavuutta silmällä pitäen. Irrotettava BuddyCable-järjestelmä mahdollistaa jopa neljän BuddyPhones-kuulokkeen liittämisen yhteen äänilähteeseen helppoa musiikinjakamista varten. Lattakaapelimuotoilu estää johtojen sotkeutumista ja minimoi tukehtumisriskin.

Kuulokkeet kestävät reppuun sullomisen kaoottisissakin tilanteissa, ja vanhemmilla on mahdollisuus hallita äänenvoimakkuuden säätöä ympäristön mukaan. InFlight -kuulokkeissa on lapsiturvallinen kierrettävä desibelitason valitsin, joka ominaisuuksiltaan muistuttaa lääkepullon korkkia. Aikuisen on helppo säätää äänenvoimakkuutta oikeantasoiseksi, jotta se vastaa lapsen ikää ja ympäröivää melutasoa.

Tähän erikoismalliin kuuluvat kaksoispistoke lentokonekäyttöä varten, taitettavat sangat helppoa matkustamista varten ja säilytyspussi.

  • Turvalliseen kuunteluun - lasten herkille korville;
  • Kolme äänitason asetusta;
  • Kestävä ABS/PP-kuori;
  • Allergiaa torjuvat korvatyynyt;
  • Johdossa oleva mikrofoni ja vastauspainike;
  • BuddyCable jakamista varten;
  • Säilytyspussi ja lentokoneadapteri.


BuddyPhones InFlight mahdollistavat kolmen eri äänenvoimakkuusasetuksen valinnan. Safe Flight Mode on äänitasoltaan korkeintaan 94 dB ja tarjoaa turvallisen kuuntelukokemuksen äänekkäisiin ympäristöihin. Safe Kid Mode on korkeintaan 85 dB ja erinomainen toimintatila tavallista kuuntelua varten. Safe Toddler Mode -toimintatilan äänitaso on korkeintaan 75 dB ja täydellinen lapsille, joilla on herkkä kuulo, tarkkaavaisuushäiriö ja/tai autismi.

 
Elementin koko: 30 mm, neodyymi
Impedanssi: 32 ohmia
Herkkyys (1): 75 +/-3 dB @1 mW 1 kHz
Herkkyys (2): 85 +/-3 dB @1 mW 1 kHz
Herkkyys (3): 94 +/-3dB @1mW 1kHz
Taajuusalue: 20–20 KHz
Johto: 0,8 m (lasten koko)
Pistoke: Kullattu
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.