Palovammageeli Burn Gel

Rating:
0% of 100

Ensiapu palovammoihin. Sopii Cederroth ensiapuasemaan.

Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Suihkuta paksu kerros geeliä palovamman päälle.

Alkaen 16,90 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus

• Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
• Vesiliukoinen
• Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>90 % vettä) geeliä ja luonnollisesti antiseptistä Tea Tree Oil –öljyä (Mecaleuca Oil).  Öljy on tutkitusti bakteereja ehkäisevä ja auttaa suojaamaan tulehduksilta. 

Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Palovammageeli Burn Gel