Burn Gel palovammataitos

Rating:
0% of 100
Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.

Sopii myös Cederroth -ensiapuasemaan.

12,50 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus

• Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
• Vesiliukoinen
• Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>90 % vettä) geeliä ja luonnollisesti antiseptistä Tea Tree Oil –öljyä (Mecaleuca Oil).  Öljy on tutkitusti bakteereja ehkäisevä ja auttaa suojaamaan tulehduksilta. 

2 taitosta, 10x10 cm/pakkaus.
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Burn Gel palovammataitos