Cederroth Oy

Palovammageeli Burn Gel

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 16,90
Määrä: kpl

Ensiapu palovammoihin. Sopii Cederroth ensiapuasemaan.

Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Suihkuta paksu kerros geeliä palovamman päälle.

• Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
• Vesiliukoinen
• Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>90 % vettä) geeliä ja luonnollisesti antiseptistä Tea Tree Oil –öljyä (Mecaleuca Oil).  Öljy on tutkitusti bakteereja ehkäisevä ja auttaa suojaamaan tulehduksilta. 

50 ml tai 100ml /pullo

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.