Cederroth Mini Ensiapuasema

Rating:
0% of 100
Cederroth Mini First Aid Panel sisältää perusensiaputarvikkeet näppärässä seinätaulussa, joka mahdollistaa näkyvän ja helpon tavoitettavuuden. Kätevä pakkaus erityisesti työpisteisiin.

Pieni haavanhoitopiste sisältää välttämättömimmät tarvikkeet haavojen ja pikkutapaturmien hoitamiseen työpisteissä, joiden työturvallisuusluokituksen mukainen tapaturmanvaara on vähäinen.

Laastariautomaatin kangas- ja muovilaastarit, kolme pientä ensiapusidettä ja yksi iso ensiapuside kattavat tarpeet kaikissa toimistotyöpisteissä, kaupan kassoilla ja monissa muissa asiakaspalvelupisteissä. Ensiapusiteisiin painetut selkeät värikuvat ohjaavat ensiavun antajaa toimimaan oikein myös vähän isommankin verenvuodon sattuessa.

Haavanhoitopisteen mukana toimitetaan punainen muoviavain jolla saat vaihdettua uudet laastarit automaattiin kun sen aika tulee.

47,90 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus

Automaattiin voi vaihtaa peruslaastareiden 6036 ja 6444 tilalle myös esim. sormenpäälaastarin (6454), sinisen elintarvikelaastarin (6735) tai vaikka herkän ihon laastarin (6943).

Sisältö
1kpl 4-in-1 iso ensiapuside
3kpl 4-in-1 pieni ensiapuside
1kpl Salvequick-laastariautomaatti
– 45 muovilaastaria
– 40 kangaslaastaria

Mitat: 25 x 40 x 5 cm

Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cederroth Mini Ensiapuasema