Confienta Turvapuhelin – Piccolo Senior

Rating:
0% of 100

Turvapuhelin Piccolo Senior on helppokäyttöinen hätäpainikeratkaisu ja turvapuhelin, joka toimii kaikkialla ilman lisälaitteita. Pieni turvapuhelin kulkee mukana kaulanauhalla tai ranteessa kellon tapaan. Hätäpainike paitsi soittaa, myös lähettää tekstiviestin ennalta määrättyihin numeroihin. Omaisen, läheisen tai vaikkapa hätäkeskuksen puhelinnumerot asetetaan tuotteeseen käyttöönoton yhteydessä.

Turvapuhelin Piccolo Seniorin avulla apu on aina vain yhden napin painalluksen päässä - kotona, kauppareissulla tai marjametsässä. Hanki turvapuhelin ajoissa!

 • Kahdensuuntainen puhelinyhteys
 • Soittaminen nappia painamalla
 • Toimii kaikkialla ilman lisälaitteita
 • Kevyt ja pienikokoinen
 • Pitkä toiminta-aika, jopa 100 tuntia!
 • Lisäoptiona: Paikannus kaikilla mobiililaitteilla missä tahansa.

Paikantimessa on kahdensuuntainen linja, eli se myös ajaa senioripuhelimen asian. Laitteeseen voidaan aktivoida kolme numeroa eri painikkeiden alle, joita painettaessa paikannin soittaa niihin ohjelmoituihin numeroihin.

SOS-painike lähettää hälytyksen tekstiviestitse haluttuun numeroon, kuten esimerkiksi omaiselle. Tämän jälkeen paikannin soittaa heti perään kyseiseen numeroon.

Turvapuhelimessa on optiona paikannuspalvelu, jonka avulla turvapuhelin voidaan paikantaa mistä tahansa. Piccolo Seniorille voidaan asettaa myös turva-alue, jolta poistuminen lähettää hälytyksen valitulle henkilölle.

Alkaen 199,00 €
 • Nopea toimitus
 • 14 päivän palautusoikeus
Varastotuote
 • Akunkesto. Jopa 100 tuntia, riippuen aktiivisen käytön määrästä. Akku kuluu puhelimen akun tavoin. Karttapalvelu-lisätoimintoa käytettäessä akunkesto määräytyy paikannusaikavälin mukaan (20h – 100h). Omainen pystyy itse määrittelemään paikanusaikavälin karttapalvelusta (esim. 2min tai 10min välein).                                 
 • Akun hälytys. Kun akkua on jäljellä alle 10%, laite hälyttää tekstiviestitse turvapuhelimen sisään ohjelmoituun numeroon.                                           
 • Roisketiivis. Laite on roiskevesitiivis.                                       
 • Mitat. 4cm x 3,5cm x 1,5cm, eli noin tulitikkurasian kokoinen.                                   
 • Paino 27 grammaa, eli noin puolet kananmunasta.

Laitteen mukana toimitetaan liittymä, jonka avulla välitetään paikannustiedot ja puhelut. Liittymän hinta on 9,90€/kk.*

Confienta Piccolo Seniorin hinta sisältää kuukauden käyttöoikeuden paikannuspalveluun. Näin lisätoimintoa on helppo kokeilla ja samalla arvioida sen ajankohtaista tarpeellisuutta. Käyttöoikeutta saa tilattua vaivattomasti suoraan Confientalta hintaan 79€ / 3kk. Voit katkaista palvelun milloin tahansa, jolloin palvelu lakkaa maksetun palvelujakson päätyttyä.


*Liittymän tahallinen väärinkäyttö johtaa palvelun katkaisemiseen välittömästi ilman ostohinnan palautusta.

Tekniset tiedot
Toimitusaika Varastotuote
Customer Questions
Miten ohjelmoida soitettavat numerot?
Kun tuote on vastaanotettu, otetaan yhteys suoraan Confientaan, joka hoitaa laitteen käyttökuntoon. Tällöin on hyvä olla valmiina ohjelmoitavat numerot. Laitteen mukana toimitetaan selkeät toimintaohjeet.
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Confienta Turvapuhelin – Piccolo Senior