FLASH LED ladattava valoliivi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 22,00 29,90 €
Määrä: kpl

LED-valoliivit auttavat sinua ja perhettäsi näkymään pimeässä!

FLASH LED Reflex -ladattavat valoliivit tekevät sinusta loistavan jopa 300 metrin päähän. Olitpa sitten innokas kävelijä, kuntoilija, metsässä samoilija tai koiran ulkoiluttaja, valoliivi turvaa tietäsi pimeänä vuodenaikana. Liivi on myös oiva apu työmatkapyöräilijälle.

Ilman näkyviä tunnistimia sinut huomataan heikosti pimeällä, sateella tai lumisateessa. Raskaat ajoneuvot on henkilöautoja vaikeampi saada pysähtymään, ja liikenneonnettomuuksien vaara on yli kolminkertainen verrattuna päiväsaikaan - jo hämärtyessä.

Flash LED Light Vest on kooltaan kätevästi säädettävä, tekstiilistä valmistettu valoliivi. Vartaloa ympäröi joustava nauha ja edessä on napsutettava solki. Kolme eri toimintoa vilkkuvasta jatkuvaan valoon tarjoavat hauskat mahdollisuudet eri käyttötarkoituksiin. Liivi on itse asiassa niin mukava, ettet edes huomaa käyttäväsi sitä.

Valoliivien käyttö on helppo tapa ehkäistä onnettomuuksia ja vahinkoja. Saatavilla on kolme kokoa. Pienin S-koko sopii myös yli 10-vuotiaille lapsille, mutta saattaa kapeahartiaisilla lipsua olkapäiltä käsivarsille. Kahden koon välillä aprikoiville suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

  • FLASH LED Reflex -valoliivit näkyvät pimeällä. Ainutlaatuinen design ja muotoilu - sopivat kaikille!
  • Ehkäisevät onnettomuuksia ja pelastavat henkiä
  • Sinut huomataan jopa 300 metrin etäisyydeltä
  • Sopivat kaikkiin tilanteisiin – kävelyretkille, juoksemiseen, pyöräilyyn sekä tietöihin
  • Eri kokoja saatavilla
  • Mukavat päällä
  • Sinut huomataan joka suunnasta
  • Design-suojattu Euroopassa.


Teknistä tietoa

Tuote on valmistettu kankaasta ja sisältää LED-lamppuja, joilla on kolme eri toimintoa: vilkkuva, nopeasti vilkkuva ja jatkuva valo. Liivissä on säädettävä venyvä kangasnauha solkikiinnityksellä.

Tuote sisältää USB-kaapelin ja kaksi ladattavaa paristoa 180MAH. Yhdellä latauksella akun kestävyys on 5 tuntia kiinteällä valolla ja 20 tuntia vilkkuvalla valolla.

TÄRKEÄÄ: Lataa akku USB:lla vähintään 5 tuntia ennen käyttöönottoa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.