HEHKU-merinovillalapaset, Moiko

Rating:
0% of 100

HEHKU-kaksinkertaiset merinovillalapaset on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. Materiaali on kättä vasten ylellisen pehmeä, ja kaksinkertainen neulos pitää kätesi miellyttävän lämpiminä. Lapasten selkäpuolella laadukas, heijastava painatus muodostaa kädet vierekkäin asetettaessa sydän-kuvion, ja heijastaa valoa liikenteessä pimeällä.

Luonnonkuituinen merinovilla on täydellinen materiaali vaihteleviin sääolosuhteisiin. Loistavien lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa.

Mulesing-vapaa merkintä tarkoittaa kivuttomampaa villankeräystapaa. Mulesing-toimenpide aiheuttaa suurta kärsimystä lampaille. Vaihtoehtoiset villankeräysmenetelmät ovat lampaankasvattajille kalliimpia, jonka johdosta eettisempi mulesing-vapaa merinovilla on hieman arvokkaampaa materiaalia.

Kokotaulukon löydät tuotekuvista.

Muistathan käyttää lapasten lisäksi myös CE-hyväksyttyä heijastinta.

Alkaen 49,50 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
Varastotuote

Hehku on unisex-tuote. 100% mulesingvapaa merinovilla, kaksinkertainen neulos. Lapasen selkäpuolella on laadukas heijastava painokuvio. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuote voitti osana Heijastavat kädet-mallistoa kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa vuonna 2017.

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä. 

Hoito-ohjeet: Lapaset suositellaan pestäväksi joko käsin tai pesukoneen hellävaraisella 30°C villapesuohjelmalla, villalle tarkoitetulla nestemäisellä pesuaineella. Käsineet kannattaa asetella muotoonsa kosteana ja kuivattaa ilmavassa paikassa vaakatasossa. Heijastavat painokuviot ovat erittäin teknisiä ja kestävät hyvin pesuja ja kulutusta.

Tuotteen voi höyryttää pesun jälkeen.

Tekniset tiedot
Toimitusaika Varastotuote
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HEHKU-merinovillalapaset, Moiko