Heijastava reppu, Camo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90
Määrä: kpl

MUISTATKO, KUINKA PIMEÄÄ SYKSYLLÄ ON?

Heijastimen käyttö unohtuu helposti ja paras heijastin onkin sellainen, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan. Tässä repussa on heijastavaa kangasta edessä, takana olkahihnoissa ja sivuilla, joten se tekee käyttäjästään näkyvän joka suuntaan.

Reppu lisää turvallisuuttasi tekemällä sinusta näkyvän huonosti valaistuilla teillä ja parkkipaikoilla. Reppu soveltuu erinomaisesti harrastuksiin, työmatkapyöräilyyn, kauppareissuille ja koulumatkoille.

15 litran kätevä reppukoko on sisältä lokeroimaton, ja sen etupuolella on sekä pieni että iso ulkotasku vaikkapa puhelinta ja avaimia varten. Etupaneelissa on myös joustava kiinnitysverkko. Lisäksi repun molemmilla sivuilla on verkkotaskut, joissa juomapullo ja sateenvarjo kulkevat näppärästi mukana matkassa. Olkahihnat ovat säädettävät ja topatut, joten reppu tuntuu mukavalta selässä.

Repuissa käytettävää heijastavaa materiaalia käytetään myös turvaliiveissä ja  työvaatteissa (täyttää EU -standardin EN 471). Huomio-reput siis heijastavat voimakkaasti ja näkyvät kauas.

Koko

Tilavuus 15 ltr
Korkeus: 430 mm
Leveys: 320 mm
Syvyys: 110 mm
Paino (netto): 0,36 kg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.