Albedo100 heijastava spray Light Metallic

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 20,90
Määrä: kpl

Heijastava suihke Light Metallic

Albedo100 Light Metallic on valoa heijastava spray joka tarttuu useimpiin pintoihin ja kestää tuulta ja sadetta. Spray on UV-kestävää ja pysyy hyvin esim. puu-, betoni-, metalli- ja kivipinnoilla. Albedo100 Light Metallic sopii käytettäväksi esim. lastenvaunujen renkaisiin, polkupyöriin, portteihin, postilaatikoihin, roskalaatikoihin, kajakkeihin, työkaluihin, maalatuille pinnoille, jalkakäytäviin, aitoihin, nylonkankaille, polkupyöräkypäriin jne.

Toimintatapa:

Albedo100 Light Metallic on nopeasti kuivuva lakka joka on harmaata päivänvalossa ja valoa heijastavaa pimeässä. Spray heijastaa samaan suuntaan kuin valonlähde joka siihen osuu. Tämä tarkoittaa että vain valonlähteen takana oleva ihminen näkee heijastuksen.

Testaa vaikutus valaisemalla spraylla käsiteltyä aluetta taskulampulla silmien korkeudelta. Vaihtoehtoisesti voit ottaa kuvan käyttäen kameran salamaa, tai katsoa kohdetta kauempaa autosta jossa valot päällä.

 

Käyttökohteet:

On tärkeää että suihkutettava esine on kuiva ja puhdas ennen käsittelyä. Spray kiinnittyy kuiviin pintoihin. Jotkut pinnat ja tietyt muovit voivat tarvita pohjakäsittelyn ennen heijastavalla spraylla maalaamista jotta aikaansaadaan optimaalinen ja aikaa kestävä tulos. Taipuisat pinnat voivat jäykistyä kun niitä suihkutetaan Albedo100 Light Metallic -spraylla.

Voit luoda erilaisia heijastavia merkkejä ja symboleja leikkaamalla sapluunoita ja suihkuttamalla niiden päältä.Katso tuotteen video:

- Pullon koko: 200ml
- Tuote on spray, jolla on valoa heijastava ominaisuus. Tuote ei ole henkilösuojain (heijastin).

Pysyvä, harmaa, valoa heijastava suihke. Sopii mm. metallille, puulle, betonille, muoville jne.
Light Metallic kiinnittyy useimmille pinnoille, kestää erilaisia sääolosuhteita ja sopii erinomaisesti erilaisten vaaranpaikkojen ja esineiden merkitsemiseen työpaikalla ja kotona.
Sopii erinomaisesti myös esim. lastenvaunujen pyöriin, polkupyöriin, portinpieliin, postilaatikoihin, jäteastioihin, maalatuille pinnoille, aitoihin ja nylonkankaisiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.