Heijastava reppu

Hinta: 39,90
Määrä: kpl

 UUSIA VÄREJÄ SAATAVILLA!

MUISTATKO, KUINKA PIMEÄÄ SYKSYLLÄ ON?


Heijastimen käyttö unohtuu helposti ja paras heijastin onkin sellainen, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan. Tässä repussa on heijastavaa kangasta edessä, takana olkahihnoissa ja sivuilla, joten se tekee käyttäjästään näkyvän joka suuntaan. Se on markkinoiden ainoa reppu, jossa on näin paljon heijastavaa pinta-alaa.

Reppu lisää turvallisuuttasi tekemällä sinusta näkyvän huonosti valaistuilla teillä ja parkkipaikoilla. Reppu soveltuu erinomaisesti harrastuksiin, työmatkapyöräilyyn, kauppareissuille ja koulumatkoille. Pienemmän repun koko on 15 litraa ja isomman 25 litraa. Samaa heijastavaa materiaalia käytetään turvaliiveissä (täyttää EU -standardin EN 471).

Koot

  • 15 ltr (musta, valkoinen, pinkki, keltainen)
  • 25 ltr (musta) HUOM! Toistaiseksi loppuunmyyty
Arvostele tämä tuote

20.04.2018 - Maria

Ostin vanhalle isälleni heijastavan repun, mikä on ollut kovalla käytöllä, kun keppien kanssa köpöttelee kauppaan. Kehui miten hyvin sinne mahtuu tavaraa ja minä itse olen tyytyväinen että siinä on niin hyvät heijastimet.

09.03.2017 - Mummi

Tosi hienosti näkyy joka suuntaan! Ostin pienemmän repun ekaluokkalaiselle synttärilahjaksi, ja tyttö tykkäsi siitä tosi paljon.

12.08.2016 - Hely

Laadukas ja näkyvä!

15.11.2015 - Nina

Loistava tuote,näkyy koululaiset tosi hyvin!!! Ja aikuiset myös ;)