Heijastava reppu

Hinta: 39,90
Määrä: kpl

MUISTATKO, KUINKA PIMEÄÄ SYKSYLLÄ ON?

Heijastimen käyttö unohtuu helposti ja paras heijastin onkin sellainen, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan. Tässä repussa on heijastavaa kangasta edessä, takana olkahihnoissa ja sivuilla, joten se tekee käyttäjästään näkyvän joka suuntaan. Se on markkinoiden ainoa reppu, jossa on näin paljon heijastavaa pinta-alaa.

Reppu lisää turvallisuuttasi tekemällä sinusta näkyvän huonosti valaistuilla teillä ja parkkipaikoilla. Reppu soveltuu erinomaisesti harrastuksiin, työmatkapyöräilyyn, kauppareissuille ja koulumatkoille. Pienemmän repun koko on 15 litraa ja isomman 25 litraa (vain mustana).

15 litran kätevä reppukoko on sisältä lokeroimaton, ja sen etupuolella on sekä pieni että iso ulkotasku vaikkapa puhelinta ja avaimia varten. Etupaneelissa on myös joustava kiinnitysverkko. Lisäksi repun molemmilla sivuilla on verkkotaskut, joissa juomapullo ja sateenvarjo kulkevat näppärästi mukana matkassa. Olkahihnat ovat säädettävät ja topatut, joten reppu tuntuu mukavalta selässä.

Tilavammassa 25 litran repussa on velcro-nauhalla suljettava pehmustettu tasku tabletille tai kannettavalle tietokoneelle (14"). Lantio- ja vyötäröremmien ansiosta reppu pysyy tukevasti paikallaan. Pehmustetut kantohihnat ja selkäosa sekä paikka juomapullolle viimeistelevät repun käyttömukavuuden. Etupaneelista löytyy joustava kiinnitysverkko.

Repuissa käytettävää heijastavaa materiaalia käytetään myös turvaliiveissä ja  työvaatteissa (täyttää EU -standardin EN 471). Huomio-reput siis heijastavat voimakkaasti ja näkyvät kauas.

Koot

- 15 ltr (musta, valkoinen, pinkki, keltainen)
Korkeus: 430 mm
Leveys: 320 mm
Syvyys: 110 mm
Paino (netto): 0,36 kg

- 25 ltr (musta)
Korkeus: 480 mm
Leveys: 340 mm
Syvyys: 110 mm
Paino (netto): 0,45 kg 
Arvostele tämä tuote

20.04.2018 - Maria

Ostin vanhalle isälleni heijastavan repun, mikä on ollut kovalla käytöllä, kun keppien kanssa köpöttelee kauppaan. Kehui miten hyvin sinne mahtuu tavaraa ja minä itse olen tyytyväinen että siinä on niin hyvät heijastimet.

09.03.2017 - Mummi

Tosi hienosti näkyy joka suuntaan! Ostin pienemmän repun ekaluokkalaiselle synttärilahjaksi, ja tyttö tykkäsi siitä tosi paljon.

12.08.2016 - Hely

Laadukas ja näkyvä!

15.11.2015 - Nina

Loistava tuote,näkyy koululaiset tosi hyvin!!! Ja aikuiset myös ;)