Jauhesammutin 2kg, Housegard

Hinta: 25,90
Määrä: kpl

Kun mukana on Housegardin 2kg jauhesammutin, matka sujuu turvallisemmin!

Housegardin jauhesammuttimen sammutusteho on markkinoiden paras, ja tuote soveltuu hyvin kaikentyyppisten pienten palojen sammutukseen. 2kg jauhesammutin soveltuu erinomaisesti myös kodin lisäsammuttimeksi 6kg jauhesammuttimen tai 6 litran nestesammuttimen ohelle – sillä voidaan sammuttaa nopeasti pienet tulipalot, joihin suurempaa mallia ei välttämättä tarvita. Tällöin vahinko voidaan minimoida mahdollisimman tehokkaasti.

Sammuttimessa on letku, jolla voit suunnata sammutusaineen paremmin liekkeihin, sekä vaihtoehtona pienempi suutin. Mukana tulee seinään ja esim. veneeseen sopiva kiinnitysteline.

If Turvakauppa tekee yhteistyötä turkulaisen Suomen Sammutinpalvelun kanssa. Verkkokaupastamme tilaamasi sammuttimet saapuvat sinulle tarkastettuina, virallisin tarroin varusteltuina ja valmiina käyttöön!

HUOM: Mikäli tilaat yhden sammuttimen lisäksi jonkin muun tuotteen, tilaus on yleensä toimitettava monipakettilähetyksenä. Matkahuollon pakettiautomaattiin ei voi ohjata usean paketin lähetystä, joten huomioithan tämän noutopistettä valitessasi.
 

Käyttökohteet:
  • Autot
  • Veneet
  • Työkoneet
  • Matkailuvaunut /-autot
  • Kodin lisäsammutin 6 kg jauhesammuttimen tai 6 litran nestesammuttimen rinnalle.
  • Vapaa-ajanasunnot
  • Kerrostaloasunnot
Teholuokka: 13A 89B C

Arvostele tämä tuote

07.05.2018 - Ilkka Larmio

Hankin Housegard 2kg sammuttimen matkailuvaunuun jo vuosia sitten, koska sen oli If-vakuutusyhtiö hyväksynyt myyntituotteeksi asiakkailleen. Huomioni herätti kuitenkin sammuttimen letku, jollaista ei monissa muissa verrokeissa tuolloin ollut (letku kuulemma heikensi tehoa ?). Letkuttomalla sammuttimella on lähes mahdotonta sammuttaa paloa ahtaassa kolossa tms.

17.04.2018 - Annukka

Käyttövalmis tarroineen, erittäin hyvä meidän veneessä. :)

09.03.2017 - Vesille mieli

Sammuttimessa olikin näköjään jo leima niin ei tarvinnu lähteä sitä erikseen missään käydä näyttämässä