Hövding-ilmatyynykypärä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 299,00
Määrä: kpl

Tiedostot

Hövding-ilmatyynykypärä on maailman turvallisin pyöräilykypärä ylivoimaisen iskunvaimennuskykynsä ansiosta. Hövding tarjoaa kaupunkipyöräilijälle myös tyylikkään ratkaisun: henkeäsi suojaava ilmatyynykypärä on piilossa kaulurin sisällä ja ilmatyyny laukeaa vasta onnettomuustilanteessa. Hövding koostuu kahdesta osasta: kaulurista ja sen kuoresta.

Hövding-kaulurin käyttö on mukavan vaivatonta, sillä sen päivittäistä käyttöä on suunniteltu huolella. Kauluri on helppo pukea kaulan ympärille ja voit vapaasti pitää lempipipoasi tai nauttia tuulenvireestä hiuksissasi pyöräillessäsi.

Päätä suojaavan ilmatyynyn sisältävä kauluri on tehty mustasta, vedenpitävästä ja likaa hylkivästä kankaasta. Kauluri suljetaan kätevästi edessä olevalla vetoketjulla. Päälle puettuna se lepää mukavasti hartioillasi ja säilytykseen sen voi ripustaa sisäpuolella olevasta lenkistä.

MITEN HÖVDING TOIMII?

Hövding seuraa pyöräilijän liikettä kehittyneiden sensoreiden ja ainutlaatuisen algoritmin avulla. Onnettomuuden sattuessa ilmatyyny reagoi 0,1 sekunnissa. Pyöräilyonnettomuuksiin kehitetty ilmatyyny täyttyy silmänräpäyksessä suojaamaan päätäsi ja niskaasi, jopa kahdeksan kertaa perinteistä pyöräilykypärää tehokkaammin.

Hövding aktivoidaan kiinnittämällä vetoketjun vetimessä oleva nappi aktivointipainikkeeseen kaulurin etuosassa. Painikkeeseen syttyvä valo ja äänimerkki kertovat, että Hövding on päällä ja seuraa liikettäsi. Hövding suljetaan irrottamalla nappi kytkimestä, jonka jälkeen se ei voi laueta.Stanfordin yliopiston suorittama itsenäinen tutkimus osoitti, että Hövdingin ilmatyynyteknologia suojaa päätä ja kaulaa 8 kertaa tehokkaammin kuin perinteiset pyöräilykypärät. Vuonna 2016 ruotsalaisen vakuutusyhtiön 14 kypärän testi osoitti, että Hövdingin ainutlaatuinen muotoilu – ilmatyyny, joka lauetessaan laajenee tavallista kypärää paksummaksi ja pehmeämmäksi – vähentää törmäyksessä aivotärähdyksen riskiä jopa 8 kertaa pienemmäksi perinteisiin pyöräilykypäriin verrattuna. Se käytännössä poisti kallonmurtumien riskin kokonaan testin 25 km/h törmäyksessä.

If Vakuutusyhtiö korvaa tapaturma- ja kotivakuutusasiakkailleen uuden kypärän silloin, kun Hövding on lauennut onnettomuustilanteessa ja näin suojannut käyttäjäänsä vakavalta loukkaantumiselta. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa että ilmatyyny laukeaisi kaupunkipyöräilyn aikana ilman onnettomuustilannetta, Hövding korvaa uuden tuotteen käyttäjälle.HÖVDINGIN PUKEMINEN JÄ KÄYTTÖ

  1. Laita Hövding kaulasi ympärille ja vedä vetoketju leukasi alta kiinni. Vetoketjun on oltava kokonaan kiinni, jotta Hövding toimii oikein.
  2. Aktivoi Hövding vasta kun alat pyöräilemään. Aktivoidaksesi sen, kiinnitä vetoketjun vetimen päässä oleva nappi kaulurin etupuolella olevaan aktivointipainikkeeseen. Vastaavasti kun haluat sulkea Hövdingin, irroita nappi painikkeesta. Hövding on suljettava kun et pyöräile.
  3. Ääni- ja valomerkki kertovat akun varauksen ollessa matala. Hövding ladataan mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Täyteen ladattu akku kestää noin 9 tunnin ajan pyöräilyä.


Ilmatyynykypärän minimikäyttöikä on 7 vuotta. Jos ilmatyyny laukeaa, sitä ei tulisi käyttää uudelleen.

Lauetessaan ilmatyyny lukittuu kaulan ja pään ympärille 0,1 sekunnissa ja vaimentaa äärimmäisen tehokkaasti ja pehmeästi iskuja. Täyttyessään ilmatyyny pitää sisällään täyden paineen 6 sekunnin ajan. Tämän vuoksi Hövding suojaa myös ensimmäisen törmäyksen jälkeen seuraavilta iskuilta yhtä tehokkaasti. Ilmatyyny on suunniteltu hupun muotoiseksi ja se on tehty erittäin vahvasta nylonkankaasta, joka ei repeydy maata vasten liukuessaan. Täyttynyt ilmatyyny suojaa huomattavasti perinteistä pyöräilykypärää laajempaa aluetta (mm. kasvoja, pään sivuosaa ja niskaa). Se on suunniteltu saatavilla olevan pyöräilyonnettomuusstatistiikan perusteella.

Hövdingin sisältämä kaasusäiliö on ns. kylmäkaasusäiliö ja se sisältää heliumia. Säiliö sijaitsee kaulurin takaosassa olevassa pidikkeessä.

Huomioithan että tuotetta ei voi laukaista testiksi. Kaulurin valo- ja ääni-indikaattorit kertovat kuluttajalle onko tuote päällä ja mikä on akun varauksen tila.

Kokoa valitessasi mittaathan kaulan ympäryksen sen kapeimmasta kohdasta ja valitset sopivan koon kaulan ympärysmitan mukaan (ks. kuva).

Hövding on vedenkestävä ja CE-hyväksytty.
Paino 970g.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.