Hövding-ilmatyynykypärä 3.0

Rating:
0% of 100

Hövding-ilmatyynykypärä on maailman turvallisin pyöräilykypärä ylivoimaisen iskunvaimennuskykynsä ansiosta. Hövding tarjoaa kaupunkipyöräilijälle myös tyylikkään ratkaisun: henkeäsi suojaava ilmatyynykypärä on piilossa kaulurin sisällä ja ilmatyyny laukeaa vasta onnettomuustilanteessa.

Hövding 3.0 -malli on entistäkin mukavampi, kevyempi ja kompaktimpi. Säädettävän kokonsa ansiosta 3.0 istuu kaulalle täydellisesti. Tyylikkään muotokielensä lisäksi uusi Hövding 3.0 tarjoaa Bluetooth-yhteyden älypuhelimeen. Älykäs sovellus sisältää mm. ICE-toiminnon (in case of emergency), joka lähettää turvatyynyn lauetessa tekstiviestin valmiiksi asetettuun numeroon, osoittaen mahdollisen onnettomuuspaikan koordinaatit. 

https://www.youtube.com/watch?v=uJBr8DiIT_4

Sovelluksen avulla voit seurata myös mm. pyöräilyreittiesi pituuksia, hiilijalanjälkeäsi ja kypärän akun kestoa. Samalla edesautat turvallisemman liikennepyöräilyn kehittämistä, sillä kerätyt pyöräilytiedot osoittavat, missä onnettomuuksia sattuu usein ja missä määrin pyöriä sekä pyöräilyinfrastruktuuria pitäisi kehittää.

Stanfordin yliopiston suorittama itsenäinen tutkimus osoitti, että Hövdingin ilmatyynyteknologia suojaa päätä ja kaulaa 8 kertaa tehokkaammin kuin perinteiset pyöräilykypärät. Vuonna 2016 ruotsalaisen vakuutusyhtiön 14 kypärän testi osoitti, että Hövdingin ainutlaatuinen muotoilu – ilmatyyny, joka lauetessaan laajenee tavallista kypärää paksummaksi ja pehmeämmäksi – vähentää törmäyksessä aivotärähdyksen riskiä jopa 8 kertaa pienemmäksi perinteisiin pyöräilykypäriin verrattuna. Se käytännössä poisti kallonmurtumien riskin kokonaan testin 25 km/h törmäyksessä.
 

299,00 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
Varastotuote

Näe ero tavallisen pyöräilykypärän ja Hövdingin välillä

Pyöräilykypärä Hövding 3.0 – Pyöräilijän turvatyyny

Hövding-ilmatyynykypärä on tarkoitettu kaksipyöräisillä (standardi)mallisilla polkupyörillä pyöräilyyn kaupunkiympäristöissä ja maanteillä. Suosittelemme muutamaa käyttökertaa kaulurin kanssa ajamisen totutteluun.

Yli 15-vuotiaille. Päänkoko 52-59cm. Kaulan ympärysmitta 34-45cm.


Siinä epätodennäköisessä tapauksessa että ilmatyyny laukeaisi kaupunkipyöräilyn aikana ilman onnettomuustilannetta, valmistaja korvaa uuden tuotteen käyttäjälle. Hövding-ilmatyynykypärää tulee käyttää vain pyöräilyn aikana ja se on deaktivoitava aina pyöräilyn päätyttyä.

Hövding 3.0 -sensorit mittaavat pyöräilijän liikeratoja 200 kertaa sekunnissa. Onnettomuuden sattuessa, ilmatyyny täytyy 0.1 sekunnissa, suojaten päätä kaikilta sivuilta. Yhden koon Hövding 3.0 sallii helpon säädön täydellisen istuvuuden takaamiseksi.

Hövding 3.0 voidaan yhdistää älypuhelimeen Bluetoothin avulla mm. näitä toimintoja varten:

1) valittujen ICE-kontaktien (in case of emergency) automaattinen informointi onnettomuuden sattuessa,
2) omien pyöräilyreittien ja vaarallisten risteysten mittaaminen ja tunnistaminen,
3) puhelin ilmoittaa akun lataustarpeesta.

Latauskaapeli (micro-USB) sisältyy pakkaukseen. Akun kesto 15 tuntia. Tämä merkitsee lähes kuukauden pyöräilyä 20 minuutin työmatkalla. Akun täyteen lataaminen vie n. 2 tuntia.

Mukana pakkauksessa myös lialta, sateelta ja kulumiselta suojaava musta suojakuori. Kypärä aktivoidaan magneettikiinnikkeen avulla. Merkkiääni kertoo aktivoinnin onnistuneen.

   

Paino n. 800g

 

Tekniset tiedot
Toimitusaika Varastotuote
Takuu 2 vuotta
Hyväksytty Kyllä
Todistus CE
Tuotteen paino (kg) 0.8
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hövding-ilmatyynykypärä 3.0