Huomio Sports Tech heijastavat hanskat

Hinta: 21,90
Määrä: kpl

Heijastava Sports Tech -kosketusnäyttöhanskat ovat turvallinen kumppani hikilenkille tai kevyempään pukeutumiseen vuoden pimeänä aikana.

Stretch-materiaali mukautuu käteen sporttisen napakasti. Hanskoja ei tarvitse riisua, kun haluat näppäillä viestin tai vastata puhelimeen: etusormessa ja peukalossa on erikoispinta, jolla voit käyttää kosketusnäyttöä. Pehmeät vuorettomat hanskat ovat erinomaiset kaupungilla, lenkillä tai vaikka pyöräillessä.

Käsien mukana juuri oikealla korkeudella liikkuvat Huomio-hanskat näkyvät autoilijalle takuuvarmasti niin kaupunki- kuin taajamaliikenteessä. Paras heijastin on se, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan. Tämän halvempaa henkivakuutusta ei olekaan!

Päälliskangas 100% polyesteriä
Kämmenpuoli 95% polyesteriä,
5% elastaania.

Kaksi kokoa

Arvostele tämä tuote

14.11.2019 - Mosruio

Ensinnäkin täytyy mainita hanskojen olevan loistavat heijastimet. Pimeässä ne ovat jopa häikäisevän kirkkaat auton tullessa vastaan.
Mutta.. hanskojen kokomitoitus on täysin väärä ainakin xl hanskojen kohdalla. Sivuston mukaan ne vastaavat noin kokoja 9/10, mutta käytännössä 9 hanskoja käyttäviin käsiin jää yli 2cm tyhjää muihin paitsi etusormen ja pikkusormen kohdalle. Ihan käsittämätön mitoitus.
Hanskat on tosiaankin tarkoitettu plussakeleillä käytettäviksi, joten hyvät alushanskat on syytä hankkia mikäli hanskoja on tarkoitus käyttää myös pakkasella. Kämmensyrjää vasten on vain ohut ja liukas heijastava kangas, joka tuntuu kylmältä ihoa vasten jo +7 asteessa. Varustelekan merinovillaiset alushanskat toimivat hyvin näiden kanssa yhteen.

Summa summarum: heijastavina juoksuhanskoina toimivat, mutta kannattaa tilata pienempi koko mikäli kätesi ei ole valtava. Alushanskat alle.

20.04.2018 - Maria

Olen ostanut turvakaupastanne tyttärelleni heijastavat sormikkaat, mitkä ovat olleet todella hyvät ja lämpimät, kuulemma kunnolla topatut. Uskon, että tulen jatkossakin tilaamaan teiltä tuotteita.