Huomio Sports Tech heijastavat hanskat

Hinta: 26,90
Määrä: kpl

Heijastava Sports Tech -kosketusnäyttöhanska on paras kumppani hikilenkille tai kevyempään pukeutumiseen ennen vuoden hyytävintä aikaa!

Stretch-materiaali mukautuu käteen sporttisen napakasti. Hanskoja ei tarvitse riisua, kun haluat näppäillä viestin tai vastata puhelimeen: etusormessa ja peukalossa on erikoispinta, jolla voit käyttää kosketusnäyttöä. Pehmeät vuorettomat hanskat ovat erinomaiset kaupungilla, lenkillä tai vaikka pyöräillessä.

Tiedät itsekin, kuinka vaikea jalankulkijoita on havaita pimeinä talvikuukausina. Käsien mukana liikkuvat ja juuri oikealla korkeudella olevat Huomio-hanskat näkyvät autoilijalle takuuvarmasti jopa taajamaliikenteessä, kun autot käyttävät matalalle suunnattuja lähivaloja. Paras heijastin on se, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan. Tämän halvempaa henkivakuutusta ei ole olemassa!

Arvostele tämä tuote

20.04.2018 - Maria

Olen ostanut turvakaupastanne tyttärelleni heijastavat sormikkaat, mitkä ovat olleet todella hyvät ja lämpimät, kuulemma kunnolla topatut. Uskon, että tulen jatkossakin tilaamaan teiltä tuotteita.