Joulukampanja 2019

{image:text}
Joulu on paitsi herkullisten keitosten, myös keittiöpalojen kärkikautta. If Turvakauppa haluaa yhdessä If Vahinkovakuutusyhtiön kanssa tarjota sinulle tarvittavat välineet turvallisen joulun takaamiseksi. Siksi meillä on ilo tarjota joulukeittiön palontorjuntatuotteet edulliseen kampanjahintaan.
 
Turvallisuus alkaa tiedostamisesta, mitä tehdä mahdollisessa vaaratilanteessa. Tässä tärkeimmät vinkkimme turvalliseen kokkaukseen:
  • Tulipalo alkaa tyypillisesti päälle unohtuneesta liedestä. Liesihälytin ilmoittaa nopeasti nousseesta lämpötilasta, jos se huomaa vaaran.
  • Induktioliesi on turvallisin liesityyppi. Levy ei voi kuumentua ilman kattilaa, joten se ei myöskään voi polttaa lieden päälle unohtunutta pizzalaatikkoa. Toisaalta induktioliesi on todella tehokas. Se voi sytyttää esimerkiksi rasvan jopa muutamassa minuutissa.
  • Rasvapalon sattuessa tartu FireStopper-sammutussuihkeeseen välittömästi, ravistaen suihketta voimakkaasti ennen sammuttamista. Joka keittiön sammutuspeite on myös juuri tähän tilanteeseen passeli apu: vedä peite rivakasti ulos peitepiilostaan, käännä kulmat käsiesi suojaksi ja peitä roihu sammutuspeitteellä. Varmista, että laitteesta on virta katkaistu.
  • Jos sähkölaite, kuten leivänpaahdin tai vedenkeitin, ei toimi kunnolla, sammuta laite ja ota se pois pistorasiasta. Korjauta sähkölaitteet aina ammattilaisilla. Kotivakuutuskaan ei korvaa tee-se-itse-korjausten aiheuttamia vahinkoja.
  • Huolehdi, että kotisi palovaroittimet ovat kunnossa. Kodissa pitää olla yksi palovaroitin jokaista 60 neliötä kohti. Keittiöön sopii palovaroitinta paremmin lämpövaroitin, joka ei hälytä pienestä kärystä mutta reagoi nopeasti lämpötilamuutokseen.
  • Tilastojen mukaan liesipalot ovat erityisen yleisiä yli 65-vuotiaiden kotona. Huolehdi siis ikääntyneiden läheistesi turvallisuudesta.

If Turvakauppa toivottaa oikein rauhallista ja turvallista joulua!