Paloturvallisuus

Kodin paloturvaamisessa seuraavat kaksi toimenpidettä ovat ne tärkeimmät:

  • Asenna asuntoosi palovaroittimia - yksi aina alkavaa 60m2 kohti, jokaisessa kerroksessa;
  • Sijoita käsisammutin siten, että se on aina käden ulottuvilla.


Oletko tullut miettineeksi, miten toimisit, jos kodissasi syttyisi tulipalo? On hyvä kerätä koko perhe - sekä lapset että aikuiset -  käymään läpi ulosmenotiet ja palosammuttimen sekä palopeitteen käyttöohjeet.

  • Jos kodin sähkölaite alkaa kärytä, sammuta laitteesta ensimmäisenä virta. Se saattaa estää palon roihahtamisen.
  • Jos tulipalo on jo syttynyt, älä ryhdy urotekoihin, mikäli et ole varma osaamisestasi. Jos sinulla on pienikin epäilys siitä, ettei palon sammuttaminen onnistu yksin, pelasta itsesi sekä muut kotona olijat ja hälytä apua.
  • Huolehdi myös siitä, että kaikki perheessäsi tietävät, miten toimia yllättävässä tilanteessa. Tutkikaa esimerkiksi, mistä astianpesukoneen virtapistoke löytyy, niin että koneen savuttaessa pistokkeen saa irrotettua seinästä nopeasti.
  • Tulipalon satuttua kohdalle kotivakuutus tuo turvaa. Ifin kaikki kotivakuutukset korvaavat tuhoja, joita tuli ja savu aiheuttavat kodillesi ja tavaroillesi. 

Klikkaa ja lue lisää kuinka voit ehkäistä vahingon kodissasi.


HUOM: If Turvakauppa tekee yhteistyötä turkulaisen Suomen Sammutinpalvelun kanssa. Verkkokaupastamme tilaamasi sammuttimet saapuvat sinulle tarkastettuina, virallisin tarroin varusteltuina ja valmiina käyttöön!
 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 44

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 44

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen