Kaasuvaroittimet

En gasvarnare reagerar på osynliga men brand- och explosionsfarliga gaser som flaskgas (gasol), LPG-gas (butan, propan etc), LNG-gas, stadsgas, naturgas, med mera. Observera att en gasvarnare slår larm långt innan koncentrationen blivit så hög att fara för explosion föreligger.

Rädda liv med gasvarnare

Eftersom en gasvarnare reagerar snabbt, så kan du och familjen avlägsna faran och sätta er i säkerhet i god tid innan gasen exploderar. Oavsett om det är gasol, naturgas eller stadsgas, så larmar gasvarnaren och du får en säker livförsäkring. Den passar i hemmet, sommarstugan, husbilen, husvagnen och båten.

Information om gasvarnare

  • Gasvarnare upptäcker gasol, LNG-gas, LPG-gas och naturgas och många har en inbyggd sensor där självtest utförs för att säkerställa dess säkerhet regelbundet. 
  • Gasvarnaren är lämpliga i kök i hemmet, husvagn, sommarstuga eller båten etcetera. 
  • Gasvarnare larmar med kraftig signal i god tid innan det finns risk för explosion 
  • Det finns även gasvarnare som i första hand larmar eteriska gaser samt andra narkosgaser och kemikalier som gasol, parfymer etcetera. 
  • Narkosvarnaren passar till husvagnar, båtar, lastbilar, husbilar, hotellrum och ger ett effektivt skydd mot inbrott där tjuvarna använder sig av narkosgas.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen