Cool-X monikäyttöinen kylmä-kuumahaude

Rating:
0% of 100

Mukautuva monikäyttöinen Cool-X kylmä-kuumahaude. Kylmähauteen sisällä on kylmägeelihelmiä, joiden ansiosta kylmähaude asettuu vammakohtaan entistä paremmin. Pussi on erittäin notkea ja säilyttää kylmyytensä pitkään.

Voidaan viilentää pakastimessa ja kuumentaa vesiastiassa, mikrossa sekä liedellä. Helmet varastoivat tehokkaasti sekä kylmää että kuumaa ja monikäyttöinen kuuma-kylmähaude toimii tarpeen mukaan sekä kuumahauteena että kylmähauteena.

Cool-X kylmähaude on todella tehokas ensiapu venähdysten, revähdysten ja ruhjevammojen hoidossa. Kylmähoito vähentää turvotuksen ja verenpurkauman muodostumista sekä lievittää kipua.

Lämpöhaude soveltuu kiputilojen lievittämiseen, kun niihin ei liity tulehdusta, esim. lihaskrampit ja -jännitykset sekä noidannuolet.

Cool-X kuuma-kylmähauteen ulkomateriaali on muovia.

Ensiaputuotteena kylmäpakkaus vähentää todistetusti turvotuksen ja verenpurkauman muodostumista ja lievittää kipua pehmytkudosvammoissa.

7,90 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus

Käyttöohje kylmähoitoon:

Viilennä pussia pakastimessa (max. -25 ºC) n. 2 tuntia. Sitä voi myös säilyttää pakastimessa, jolloin se on tarvittaessa heti käyttövalmis.

Aseta kangas viilennetyn kylmäpussin ja ihon väliin. Pussia ei saa asettaa suoraan iholle. Uuden rakenteen avulla haude mukautuu täydellisesti vammakohtaan. Varoitus: Henkilöiden, joilla on heikentynyt verenkierto, ei tule käyttää kylmäpussia.

 

Käyttöohje lämpöhoitoon:

Lämmitä pussi vesiastiassa mikrossa tai liedellä (max. +80 ºC). Mikrossa lämmitettäessä löytyy oikea lämmitysteho ja -aika vain kokeilemalla, sillä mikroaaltouunit ovat tehoiltaan hyvin erilaisia. Huomioi, että mikrossa oleva epäpuhtaus (esim. rasva) voi polttaa kylmä-kuuma pussiin reiän, mikäli pussi asetetaan suoraan mikron alustalle.

Tasoita pussin sisällä oleva geeli tasaiseksi ja aseta pussi vesikulhossa mikroon. Mikäli pussi on huoneenlämpöinen, lämmitä täydellä teholla 1 min. Etene tarvittaessa 10 sekunnin lämmitysjaksoin, kunnes haluamasi lämpötila on saavutettu. Mikäli pussi on jäässä, lämmitä täydellä teholla 75 sekuntia ja pidä sen jälkeen 75 sekunnin tauko. Etene tarvittaessa 10 sekunnin lämmitysjaksoin, kunnes haluamasi lämpötila on saavutettu.

Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cool-X monikäyttöinen kylmä-kuumahaude