LATU-kosketusnäyttösormikkaat, Moiko

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 38,00
Määrä: kpl

LATU-kosketusnäyttösormikkaat on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. Merinovilla tuntuu miellyttävän pehmeältä käsiä vasten ja sen lämmittävät ominaisuudet ovat erinomaiset. Peukalon ja etusormen päät on neulottu sähköä johtavalla langalla, ja näin puhelimen käyttö luonnistuu kylmälläkin kelillä, sormikkaat kädessä.

Mulesing-vapaa merkintä tarkoittaa kivuttomampaa villankeräystapaa. Mulesing-toimenpide aiheuttaa suurta kärsimystä lampaille. Vaihtoehtoiset villankeräysmenetelmät ovat lampaankasvattajille kalliimpia, jonka johdosta eettisempi mulesing-vapaa merinovilla on hieman arvokkaampaa materiaalia.

Tuote kuuluu Heijastavat kädet- mallistoon, joka voitti kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa 2017. Sormikkaat on suunniteltu lisäämään kävelijöiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä liikenteessä. Muistathan käyttää kauniisti heijastavien sormikkaiden lisäksi myös CE-hyväksyttyä heijastinta.

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla. Sormikkaan selkäpuolelle on painettu laadukasta heijastavaa nauhaa. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 

Hoito-ohjeet: Käsineet suositellaan pestäväksi joko käsin tai pesukoneen villaohjelmalla 30 asteessa villalle tarkoitetulla pesuaineella. Käsineet kannattaa asetella muotoonsa kosteana ja kuivattaa ilmavassa paikassa vaakatasossa. Heijastavat painokuviot ovat erittäin teknisiä ja kestävät hyvin pesuja ja kulutusta. Tuotteen voi höyryttää pesun jälkeen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.