LATU-merinovillasormikkaat, Moiko

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,00 32,00 €
Määrä: kpl

LATU-Merinovillasormikkaat heijastavilla raidoilla on valmistettu Suomessa korkealaatuisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. Merinovilla tuntuu miellyttävän pehmeältä käsiä vasten ja sen lämmittävät ominaisuudet ovat erinomaiset.

Tuote kuuluu Heijastavat kädet- mallistoon, joka voitti kunniamaininnan kansainvälisessä Red Dot Design- kilpailussa 2017. Sormikkaat on suunniteltu lisäämään kävelijöiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä liikenteessä. Muistathan käyttää kauniisti heijastavien sormikkaiden lisäksi myös CE-hyväksyttyä heijastinta.

Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla. Sormikkaan päälle on painettu EN13356 hyväksyttyä heijastavaa nauhaa. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tämä tuote ei korvaa CE-hyväksyttyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Hoito-ohjeet: Käsineet suositellaan pestäväksi joko käsin tai pesukoneen villaohjelmalla 30 asteessa villalle tarkoitetulla pesuaineella. Käsineet kannattaa asetella muotoonsa kosteana ja kuivattaa ilmavassa paikassa vaakatasossa. Heijastavat painokuviot ovat erittäin teknisiä ja kestävät hyvin pesuja ja kulutusta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.