Liesivahti SGK5010

Rating:
0% of 100

Innohomen uusi liesivahti SGK5010 reagoi vaaratilanteisiin heti - kuitenkin ilman turhia hälytyksiä. Älykkään, suomalaisen teknologian ansiosta liesi kytkeytyy pois päältä ennen vaarallisten kaasujen muodostumista ja tulipalon syttymistä - ennen kuin materiaalivahinkoja on päässyt syntymään.

Suomessa syttyvistä n. kolmesta, päivittäisestä liesipalosta olisi valtaosa ehkäistävissä liesivahdeilla. Laite tarkkailee ruoanlaiton lomassa liedellä syntyviä lämpötiloja sekä niiden muutoksia. Havaitessaan vaaratilanteen se ensin hälyttää, ja katkaisee liedeltä virran, mikäli ensihälytykseen ei reagoida. Vahti toimii kodin suojana silloinkin, kun talo on tyhjillään tai lemmikki on saanut lieden päälle itsekseen.

Turvallisin liesivahti

Liesivahti ei salli lieden käyttöä, mikäli lämpöanturi on poistettu. Autodiagnostiikka varmistaa järjestelmän toiminnan, eikä kuukausittaista testaamista tarvita.

SGK5010 sisältää myös uudenlaisia varmuusominaisuuksia:

  • Edistynyt virhekäytön esto suojaa, jos liesivahdin hälytys estetään ja lieden käyttöä yritetään jatkaa vaaratilanteessa
  • Ylikuumenneen lieden käytön esto
  • Parannettu vikadiagnostiikka tunnistaa likaantumisen ja vioittumisen lisäksi myös lämpöanturin virheelliset asennukset
  • EN 50615 -standardin edellytyksiäkin kattavampi suoja: täyttää vaatimukset kaikkien asennusolosuhteiden osalta (liesituuletin, seinä, katto)
  • SGK5010 on yhteensopiva kaikkien sähköliesien kanssa.

Liesivahdin asentamiseen on tilattava sähköasentaja, joka kytkee laitteen ohjausyksikön kiinni lieden virransyöttöön. Asennus on yksinkertaista, ja lämpöanturin kiinnittämisen ja liesivahdin ominaisuuksien säätämisen voi tehdä itse. Asennustöihin menee kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia.

239,00 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
Varastotuote
Tekniset tiedot
Toimitusaika Varastotuote
Tuotestandardi EN 50615 Liesivahti
CE-merkintä Kyllä
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Liesivahti SGK5010