Liquid Nano Steri-Wipe antibakteerinen nanopinnoiteliina

Rating:
0% of 100

Antibakteerinen matkapuhelimen ja laitteiden nanopinnoiteliina, joka tappaa tehokkaasti bakteerit ja virukset sekä antaa antibakteerisen suojan.

 

Tiesitkö, että puhelimen tai tabletin pinnalla keskimääräinen bakteerien määrä on jopa yli 20-kertainen verrattuna wc-istuimeen. Aina kun ihminen koskettaa jotain pintaa, jossa on bakteereita tai vaarallisia viruksia, siirtyy ne nopeasti myös puhelimeen, josta sitten elimistöön hengityksen, kosketuksen tai syötävän ruoan sekä myös napostelun mukana. Riski on valtavan suuri joka päivä, mutta varsinkin nyt sekä koronan ja muiden helposti leviävien virusten aikana.

Perinteinen desifiointiaine on tehokas vain hetken aikaa, koska mikro-organismit kuolevat yllättävän lyhyeksi ajaksi, jos edes kuolevat. Kun puhdistusaine on haihtunut, alkaa usein bakteerien tai virusten kasvu uudelleen hyvinkin nopeasti, ilman tehokasta antibakteerista nanosuojaa, joka tukkii huokoset ja estää niiden lisääntymistä. Useat puhdistusaineet jättävät tahmean pinnan, joka osaltaan on omiaan keräämään bakteereja.

Lääketieteellisesti todistetun ja sairaaloissa yms. paikoissa käytössä olevan ja erittäin hyväksi havaitun Saksassa valmistetun Liquid Nano Steri-Wipen desifiointiaineen tekniikka on tutkitusti tehokas lähes 200:n eri tunnetun bakteerin ja viruksen tappaja. Se antaa tehokkaan, jopa 10 päivän antipatogeenisuojan mm. puhelimelle. Liquid Nano Steri-Wipe Mobile desifiointiliinan nanotekniikka tekee matkapuhelimen ja suojakotelon pinnasta sileän sekä antimikrobisesti suojatun, jossa vaaralliset sekä helposti tarttuvat bakteerit ja virukset kuolevat tai eivät viihdy.

 

Yhdessä pakkauksessa on 4 kpl antibakteerisia liinoja.

9,80 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Liquid Nano Steri-Wipe antibakteerinen nanopinnoiteliina