LUMOS MIPS Helmet - älykäs pyöräilykypärä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 215,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Maailman ensimmäinen älykäs pyöräilykypärä LUMOS yhdistää valot, jarruvalot, vilkut, erinomaisen istuvuuden ja palkitun muotoilun yhdeksi nerokkaaksi kokonaisuudeksi! Nyt kypärään on integroitu turvallisuutta entisestään lisäävä MIPS (=Multi-directional Impact Protection System)-suojakerros. Lisää tietoja MIPSistä löydät täältä (englanniksi).

Näkyvyys on tärkeimpiä turvallisuustekijöitä pyöräilijöille. Lumos-kypärän etuosan kirkkaat valkoiset LEDit, molemman sivun keltaiset LEDit ja takaosan punaiset LEDit varmistavat näkyvyyden tiellä ja varoittavat takaa tulevia autoja vauhdin hidastumisesta.

Tyylikäs ohjain on helppokäyttöinen: vain kaksi nappia, oikea ja vasen vilkku. Sisäänrakennettu liikkeentunnistin havaitsee kun jarrutat ja aktivoi takavalot automaattisesti. Ohjain on paitsi säänkestävä, myös intuitiivinen. Voit seurata akkujen tilaa ja hallita kypärän asetuksia puhelinsovelluksen avulla.

Koko sopii sekä nuorille että aikuisille, 54-60.5cm.

Katso video LUMOKSESTA liikenteessä:HUOM. Ohjaimen automaattinen liiketunnistin on vielä kehitysvaiheessa ja toimii tällä hetkellä beeta-tilassa. Tämän automaattisen toiminnon saa aktivoitua ja deaktivoitua manuaalisesti kypärän mukana tulevia ohjeita seuraamalla.

Yhteensopiva näiden kanssa:

Integroidut valot:

  • 16 kirkasta LEDiä takana
  • 10 kirkasta LEDiä edessä
  • 2 x 11 keltaista LEDiä molemmin puolin kypärää

Paino 390g
Langaton ohjaus
Suojaluokitus
MIPS-suojaus
App
Vilkut
Ladattava akku
Säänkestävä
Automaattiset varoitusvalot
Irroitettava ja ladattava ohjain

Kätevä lataus

Kypärän ja kauko-ohjaimen voi ladata mukana tulevalla magneettisella latauskaapelilla. Valot kestävät noin 3 tuntia yhtäjaksoista palamista ja 6 tuntia vilkkuvassa tilassa.

Kultatason suojaus

Lumos täyttää tiukat eurooppalaiset turvallisuusstandardit (EN1078).

Takuu 2 vuotta valmistus- ja materiaalivirheiden osalta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.