MaksaminenKlarna Lasku
Klarna Tili
Pankkipainikkeet
Luottokortit
LaskuMaksu Klarna Laskulla

Valitse kaupan kassalla maksutavaksesi Klarna Lasku (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin.

Kun ostosi on hyväksytty, kauppa toimittaa tilaamasi tuotteet suoraan sinulle.

Saat laskun vasta vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet. Lasku lähetetään sinulle tilauksesi mukana tai postitse.

Maksuehto on yleensä 14 päivää. Joskus maksuaika voi olla myös pidempi. Tarkista aina laskun päiväys, jotta tiedät, milloin laskun on oltava viimeistään maksettu.

Jos haluat maksaa laskusi erissä, löydät laskustasi kohdan "Maksa vähintään". Se on minimisumma, joka sinun tulee vähintään maksaa. Tällöin Klarna Laskustasi tulee Klarna Tili

AlkuunMaksu Klarna Tilillä

Valitse kaupan kassalla maksutavaksesi Klarna Tili (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin.

Kun ostosi on hyväksytty, kauppa toimittaa tilaamasi tuotteet suoraan sinulle. Mikäli kyseessä on ensimmäinen Klarna Tili -ostoksesi, Klarna lähettää kotiisi muutaman päivän kuluessa kirjallisen tilisopimuksen. Tarkista, että sopimuksen tiedot täsmäävät.

Tilausta seuraavan kuun lopussa Klarna lähettää sinulle kuukausilaskun (esim. tammikuussa tehtyjä ostoksia koskeva lasku lähetetään helmikuun lopussa). Kuukausilaskut loppuvat, kun tilisi loppusumma on maksettu kokonaisuudessaan.

Jos olet tehnyt ostoksia useammassa kaupassa, Klarna Tili kokoaa ostoksesi yhdelle ja samalle laskulle.

Jos haluat maksaa koko summan kerralla, se käy myös mainiosti. Kun koko summa on maksettu, tilisi Klarnalla lopetetaan.

AlkuunMaksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi If Turvakaupalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan tarjoamistamme vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi If Turvakauppaan. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään taas If Turvakaupalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Alkuun
Maksu luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.


Alkuun
Maksu laskulla

Yritysasiakkailla on mahdollisuus valita maksutavaksi tavallinen lasku 14 päivän maksuajalla. Tilausta tehdessä tarvitsemme yrityksen nimen sekä Y-tunnuksen, joille on varattu omat kenttänsä osoiteriveillä.

Yksityisasiakkaatkin voivat valita maksutavaksi laskun, mutta tilauksen toimitus tapahtuu vasta kun suoritus on maksettu laskussa osoitetulle tilille.


Alkuun