Poikkeustilanne ei vaikuta toimituksiimme

{image:text}

Hyvä asiakkaamme, ajankohtaisen tilanteen johdosta osoitamme huomattavaa huolellisuutta If Turvakaupassa tilauksia käsitellessämme ja tuotteita pakatessamme, pitäen huolen käsihygieniastamme. Tilaukset ja toimitukset käsitellään edelleen normaalisti, päivittäin. Posti ja Matkahuolto kuljettavat paketit tavalliseen tapaan, hygieniaan erityistä huomiota kiinnittäen.

Pakettiautomaateista saat noudettua tilauksesi kuten ennenkin. Kotiinkuljetukset hoidetaan ilman lähikontaktia - kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen asiakkaan oven eteen. Käsinkuittausta ei nyt poikkeuksellisesti pyydetä.

Olet niin halutessasi tervetullut noutamaan tilauksesi kivijalkaliikkeestämme Turusta, Kalevantie 35:stä. Ostosten teko paikan päällä luonnistuu entiseen tapaan, aukioloaikojemme puitteissa. Toivomme kuitenkin, että lähdet ostoksille vain olosi terveeksi tuntiessasi. Kiitämme huomionosoituksestasi!

Turvallisin terveisin,

Anu ja Anna,
If Turvakauppa


Ps. Paljon kysyttyjen tuotteiden, kuten hengityssuojainten ja käsidesien saatavuus on tällä hetkellä kiven alla. Riskitilanteissa, voit käyttää hengityksen suojana myös huivia. Käsien puhtauden takaamiseksi huolellinen pesu saippualla on edelleen ykkösvaihtoehto. Suosittelemme valitsemaan hellävaraisen, ihoa hoitavan saippuan, jotta ihon pinta säilyy terveenä ja tasapainoisena.