Pyöräilijän ensiapupakkaus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,90
Määrä: kpl

Pyöräilijöille varta vasten suunniteltu ensiapupakkaus istuu kätevästi liivin selkätaskuun tai maantiepyöräilytiimeille laukkuun. Pakkaus sisältää kattavat välineet pyöräilyssä yleisimmin tapahtuvien vammojen ensihoitoon.

Monipuoliset välineet on pakattu Minigrip-pussiin, jossa tuotteet pysyvät puhtaina ja käyttövalmiina.

Sisältö

- Pään sidepakkaus (iso tarttumaton haavaside 20 x 40 cm ja elastinen putkiverkkoside 40cm) sidostarpeeksi päävammoihin ja peitesiteenä pintahaavoihin esim. jaloissa ja käsivarsissa. Steriili haavaside (päänside), jonka toinen puoli on tarttumatonta, metalloitua kuitukangasta. Mukana verkko, joka pitää siteen paikoillaan.

- Elastinen harsoside 8 cm x 4 m. Side on parhaimmillaan haavasiteiden ja taitosten kiinnityksessä. Materiaali 60% polyamidi, 40% viskoosi. Ei sis. PVC:tä.

- Turvaleikkuri

- Cederroth Soft Foam Bandage taskupakkaus. Soveltuu kaikenlaisiin pieniin haavoihin riippumatta lämmöstä, kylmästä, kosteudesta tai kuivuudesta ja pysyy jopa vedessä. Itsekiinnittyvä ja liimaton.

- Mesoft -taitos 7,5 cm x 7,5 cm, steriili 5 kpl/pss

- Micropore haavateippi 1,25 cm x 9 m. Hellävarainen haavateippi haavasidosten ja -taitosten kiinnittämiseen. Materiaali on erittäin hengittävää ja huokoista. Kertakäyttöinen, voidaan leikata ja päälle voi kirjoittaa.

- Kangaslaastari 22 mm x 72 mm, 6 kpl

- Haavapyyhe, Savett 3kpl

- Nitriilikäsineet 2kpl
 

Paino 80g.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.