Sea Horse -kuivapuku

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1094,00 1259,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Kuivapuku alan huipulta vaativimmallekin harrastajalle!

Sea Horse -kuivapukuun on koottu pelastuspukujen kaikki hyvät ominaisuudet. Sen ergonomisuus on aivan omaa luokkaansa ja käyttömukavuus on ylivoimainen. Sea Horse on saavuttanut saavuttanut suuren suosion erityisesti kalastajien keskuudessa, mutta se sopii myös kaikkeen muuhun vesillä liikkumiseen.

Teleskooppivyötärön ansiosta Sea Horse “istuu” hyvin ja on päällä huomaamattoman miellyttävä ja kevyt. Se pitää kuivana riippumatta siitä, miten pitkään vedessä oleskellaan. Se toimii – yksityiskohtiaan myöten – kaikissa olosuhteissa.

HUOM. Mainitsethan tilatessasi toivomasi saappaan koon erityistoivelaatikossa.

Suosittelemme Thermofill Light -aluspukua Sea Horse -kuivapuvun alle puettavaksi.


HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa ruuhkakausina vaihdella 2 työpäivästä 10 työpäivään. Olethan meihin yhteydessä, mikäli tilauksellasi on kiire.

Materiaali: laajennettuun PTFE-kalvoon perustuva Gore-Tex®-materiaali, joka läpäisee vesihöyryn, mutta on täysin vesitiivis.

Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100% vesitiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.

Heijastimet: runsaat ja oikeisiin kohtiin sijoitetut heijastimet varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Heijastimet on valmistettu laivavarustedirektiivin mukaisesta ohuesta ja kestävästä heijastinnauhasta.

Polvi- ja takamusvahvikkeet estävät kulumista.

Kuivavetoketju: kuivaketju on sijoitettu oikealta lantiolta vasemmalle olkapäälle, mikä minimoi raskaan ketjun ergonomiset haitat istuttaessa ja liikuttaessa.

Teleskooppivyötärö: sisäpuoliset olkaimet pitävät puvun housuosan ylhäällä samalla kun haaravyö pitää puvun takkiosan alhaalla. Teleskooppiratkaisun ansiosta housuosa ei “putoa” kuten yksiosaisissa haalareissa. Eripituiset henkilöt voivat käyttää samaa pukua ergonomisten ominaisuuksien heikentymättä.

Puku toimitetaan kantokassissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.