Smart Home IP-kamera & ilmastoanturi

Hinta: 79,90
Määrä: kpl

Nedis Smart Home -IP-kamera on kätevä ja olennainen lisä kodin älyjärjestelmiin. Sen voi yhdistää suoraan Wi-Fi-verkkoon ilman lisäliitäntää ja se käynnistyy mistä tahansa liikkeestä tai äänestä huoneessa. Yksikköön lisättävällä ilmastoanturilla voi myös seurata ympäristön lämpötilaa ja kosteutta huoneessa.

Smart IP -Kamera

Tämän helppokäyttöisen kameran saa yhdistettyä kätevästi Wi-Fi-verkkoon ja näin saat valvottua huoneiden ääntä tai liikettä. Kamera tallentaa selkeitä kuvia HD-tarkkuudella (1280 x 720 pikseliä). Laite on myös tehokas yöllä: sen yökuvaustilan kantama on 5 metriä.

Kameraan sopii enintään 128 Gt:n microSD-kortti (ei sis. toimitukseen), joka tarjoaa paljon tilaa kuvamateriaalin tallentamiseen. Laitteen joustavan rakenteen ansiosta sen voi sijoittaa huoneessa minne tahansa ja sillä voi tallentaa 110 asteen kuvauskulmasta 1/4 tuuman CMOS-kennolla.
Yksikön mukana toimitetaan kamerateline, jolla sen voi kiinnittää huoneen seinään.

Itkuhälytin

Älykkäässä IP-kamerassa on kaksisuuntainen yhteys (puhe ja kuuntelu), ja sitä voi käyttää myös itkuhälyttimenä selkeän äänentoiston ansiosta.

Lämpötilan seuranta

Laitteeseen asennettu kosteus- ja lämpötila-anturi tarjoaa tiedot huoneen olosuhteista.
 

Ominaisuudet

• Älykäs IP-kamera reagoi automaattisesti ja tallentaa liikkeen tai äänen huoneessa
• HD-tarkkuus kristallinkirkkaisiin tallenteisiin
• Helppo yhdistää suoraan omaan Wi-Fi-verkkoon – erillistä keskitintä ei tarvita
• Voidaan käyttää myös itkuhälyttimenä (kaksisuuntaisella yhteydellä) ja lämpötilan hallinta-anturina (reagoi ympäristön lämpötilaan)
• Mukana toimitetaan seinäkiinnike helppoa seiniin kiinnittämistä varten
• Täysin yhteensopiva muiden Nedis® SmartLife -valikoiman tuotteiden kanssa.

Pakkaussisältö

IP-kamera
Ilmastoanturi
USB-kaapeli
Virtasovitin
Kamerateline
Pika-asennusohje
Arvostele tämä tuote

12.06.2019 - -T-

Hyvä kuvanlaatu ja suhteellisen pieni viive kuvassa kun tarkastelee kännykän kautta. Ohjelmisto selkeä ja saa nopeasti perusasetukset kuntoon tai muutettua "lennosta". Hyvä liiketunnistin. Jalustasta plussaa jossa on hyvä taipuisuus ja grippipinta niin tarttuu kiinni. Yksi tähti lähtee siitä, että aina ei appi ilmoita liiketunnistimesta.