SoloDiesel turvakorkki SD2

Rating:
0% of 100

Autojen virhetankkaukset ovat yleistyneet huomattavasti. Virhetankkaus tapahtuu petollisen helposti; kiire, vanhat tottumukset tai pieni ajatuskatkos huoltoasemalla voi johtaa virhetankkaukseen. Ilo juuri hankitusta dieselautosta aiemman bensiinikäyttöisen tilalle voi hetkessä muuttua painajaiseksi.

Bensiini dieselmoottorissa voi aiheuttaa vakavan vaurion polttoainepumpulle ja polttoaineen ruiskutusjärjestelmälle. Pidempiaikainen moottorinkäyttö voi tuhota dieselmoottorin täysin. Kustannukset virhetankkauksesta voivat nousta useisiin tuhansiin euroihin. Dieselauton tankkaus väärällä polttoaineella voi tapahtua, koska bensiinipistoolin suutin on halkaisijaltaan pienempi kuin dieselpistoolin suutin, jolloin se menee helposti dieselin täyttöaukkoon.

HUOM! Muistathan tarkistaa omaan autoosi sopivan mallin ennen tilaamista!
Uusimmissa autoissa voi olla jo tehtaalla asennettu virhetankkauksen estävä järjestelmä, jolloin erillistä turvakorkkia ei tarvita. Mikäli polttoaineaukon suulla oleva läppä ei aukea esim. kynän avulla, ei SoloDiesel turvakorkkia ole tarpeen asentaa.

Tarjoushinta 34,90 € Normaalihinta 49,90 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus

Asentamalla autoosi SoloDiesel-turvakorkin virhetankkaus ei ole mahdollista, koska korkissa olevat turvapidikkeet estävät bensiinipistoolin työntämisen täyttöaukkoon. Dieselpistooli sen sijaan menee sisään ongelmitta.

Diesellukko säästää aikaa ja ennen kaikkea rahaa. Vältä riski mahdollisesta erittäin kalliista moottoriremontista, joka virhetankkauksesta voi aiheutua.

SoloDiesel-turvakorkki lisäksi helpottaa ja nopeuttaa tankkausta, koska korkin avaamista ja sulkemista ei enää tarvitse tehdä. SoloDiesel-turvakorkissa on automaattisesti tankkauksen yhteydessä avautuva ja sulkeutuva läppä.
Diesellukon asentaminen ei vaadi työkaluja eikä aiheuta autoon minkäänlaisia jälkiä. Korkin voi milloin tahansa kiertää irti ja asentaa uudestaan. Alkuperäisen korkin voi tarvittaessa asentaa takaisin.
SoloDiesel-turvakorkkia on saatavana lähes kaikkiin dieselautomalleihin.

Tekniset tiedot
Malli Solo SD2
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SoloDiesel turvakorkki SD2