Vaahtosammutin 6ltr 34A 233B Housegard

Rating:
0% of 100

Housegardin 6 litran vaahtosammutin on tehokas tulipalojen sammuttaja kotona, vapaa-ajanasunnoilla, toimistoissa ja teollisuudessa. 6L vaahtosammutin on erinomainen vaihtoehto tai lisä 6kg jauhesammuttimelle sisätiloissa.

Vaahtosammutin viihtyy lämpimissä tiloissa, eikä saa pakkasen tullen jäätyä. Vaahto on paras valinta kotiin, sillä käytön myötä kodin siivoaminen on huomattavasti helpompaa kuin jauhesammutimen tyhjentämisen jälkeen. Vaahto on sammuttajana jauheeseen verrattuna yhtä tehokas, tai joissain tilanteissa jopa tehokkaampi.

Sammutusteho 34A 233B
 

Askel kohti turvallisempaa Suomea

Housegardilla on olemassa ainutlaatuinen turvatakuu. Jos sammuttimesi ostopäivästä on kulunut enintään 5 vuotta ja joudut onnettomuuteen, joka vaatii sammuttimen käyttöä, saat Housegardilta uuden sammuttimen.

If Turvakauppa tekee yhteistyötä turkulaisen Suomen Sammutinpalvelun kanssa. Verkkokaupastamme tilaamasi sammuttimet saapuvat sinulle tarkastettuina, virallisin tarroin varusteltuina.

HUOM: Mikäli tilaat yhden sammuttimen lisäksi jonkin muun tuotteen, tilaus on yleensä toimitettava monipakettilähetyksenä. Matkahuollon pakettiautomaattiin ei voi ohjata usean paketin lähetystä, joten huomioithan tämän noutopistettä valitessasi.
 

65,00 €
  • Nopea toimitus
  • 14 päivän palautusoikeus
Varastotuote

Tuotetietoa Housegard 6ltr vaahtosammuttimesta

Tehokas palavien nesteiden ja orgaanisten materiaalien sammutin
Teholuokka 34A 233B
Sis. seinätelineen
Käyttölämpötila 0°C ... +60°C
Sammutusaine: Kalvovaahto Inilam AX + SC6
Sertifiointi: Suomalainen standardi SFS-EN3, CE, Wheelmark. DNV:n lisensoima.
Kokonaispaino: 11,5kg

 

 

Vaahtosammutin soveltuu kiinteisiin kuitupaloihin (esim. puu, paperi jne.), nestepaloihin (esim. bensiini ja öljy) ja sähkölaitepaloihin 1000V saakka.

 

Housegard turvatakuu

Housegard turvatakuu   Jos sammuttimesi ostopäivästä on kulunut enintään 5 vuotta ja joudut onnettomuuteen, joka vaatii sammuttimen käyttöä, saat meiltä uuden sammuttimen. Takuuehdot: Rekisteröi sammuttimesi Housegardin sivuilla. Mikäli joudut käyttämään sammutintasi tulipalossa, ilmoita tapahtuneesta vakuutusyhtiöllesi, niin korvaamme sinulle uuden sammuttimen.
Tekniset tiedot
Toimitusaika Varastotuote
Takuu 2 vuotta
Hyväksytty Kyllä
Todistus CE, Wheelmark
Tuotestandardi EN 3-7
Sammutusaine Vaahto
Sammuttimen paloluokka A B
Sammutusaineen määrä 6 ltr
Sammuttimen teholuokka 34A 233B
Korkeus (mm) 595
Leveys (mm) 180
Pituus (mm) 180
Väri Punainen
Tuotteen paino (kg) 11.0000
Customer Questions
Ei kysymyksiä
Löysitkö etsimäsi?
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vaahtosammutin 6ltr 34A 233B Housegard