Vauvan aurinkolasit, BabyBanz

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,90
Määrä: kpl

Vauvojen aurinkolasit BabyBanz

Aikuisille aurinkolasit ovat kesällä itsestäänselvyys. Erityisen tärkeää on kuitenkin suojata lasten silmät haitallisilta UV-säteiltä, sillä tottumattomat pienen ihmisen silmät ovat auringon haittavaikutuksille vielä alttiimmat kuin aikuisen.

Lapsen silmän linssi suodattaa vähemmän UV-säteilyä kuin aikuisen. Näin verkkokalvon keskeisille alueille pääsee runsaasti haitallista valoa. Myös talvella, kun lunta on maassa ja aurinko paistaa, voi silmän suojaamaton sarveiskalvo tulehtua. Silmien liika altistus auringolle saattaa johtaa myöhemmin mm. harmaakaihiin.

WHO:n mukaan jopa 80 % koko elämän aikaisesta UV-altistuksesta tapahtuu ennen 18 ikävuotta. Lasten silmien suojaaminen on siis erittäin tärkeää. Aurinkolasit, jotka suodattavat 99−100 % sekä UVA- että UVB-säteilystä ovat paras valinta. Polykarbonaatti on käytössä kestävin materiaali.

Baby Banz on Australian kuuman auringon alla kehitetty tuote, joka suojaa lapsen silmiä 100- prosenttisesti UVA ja UVB- säteilyltä. Baby Banz- aurinkolasit on suunniteltu käytettäväksi pienestä vauvasta noin 2 vuoden ikäiseksi asti.

Mukava, säädettävä neopreenipanta pitää BabyBanz-aurinkolasit paikallaan leikeissäkin. Säädettävä panta myös pidentää lasien käyttöikää kasvavalla lapsella. Kehykset on valmistettu kestävästä polykarbonaatista.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.