Watector 60cm jatkokaapelilla

Hinta: 64,90

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vakuutusyhtiöiden suosittelema tuoteinnovaatio: Watector on täysin uudenlainen ratkaisu vesivahinkoja vastaan.

Turvaa kotisi ja terveytesi Watectorilla. Watector on kotimainen innovaatio ja sille on myönnetty Suomen Avainlippu-diplomi sekä Finanssialan Keskusliiton Sertifikaatti.

Jopa puolessa talouksista löytyy kosteusvaurio. Vaurioista syntyy mittavia taloudellisia ja terveydellisiä haittoja. Vahinkojen määrät ovat edelleen kasvussa. 

Watector on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Watectorin voi asentaa useisiin eri kohteisiin ja turvata näin laajan alan. 60 cm pitkän jatkokaapelin avulla hälytin voidaan viedä kauemmaksi sensorikalvosta ja aistialuetta näin laajentaa. Watector minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat. Lisäksi tuote on täysin kierrätettävä.

Lopeta huolehtiminen – Watector valvoo puolestasi!

Watector on helppo ja nopea asentaa 

Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä aikaisempaa asennuskokemusta. Tuotepakkaus sisältää sensorimaton (1), hälytinyksikön (2), pariston (3) ja selkeät asennusohjeet (4).

Watector on täysin muokattavissa

Sensorimatto on painettavaa elektroniikkaa. Sitä voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan kuten esimerkiksi allaskaapiston/astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle.

Watector suojaa laajasti 

Perinteiset markkinoilla olevat vuotohälyttimet ovat täsmähälyttimiä ja suojaavat siten vain pienen alan kerrallaan. Watectorin avulla saat kattavan suojan, koska koko sensorimatto reagoi kosteuteen. Siksi myös piilevät vesivuodot on helppo havaita. 

Watector on uutuustuote, jollaista ei ole aikaisemmin ollut markkinoilla.


HUOM! Ifin kotivakuutusasiakkailla omavastuuta ei vähennetä, jos kohde on suojattu vakuutusyhtiön hyväksymällä turva- tai hälytyslaitteella ja tämä laite tai sen toiminta on estänyt vahingon syntymistä tai rajoittanut sen määrää.

Vesivuotosensorimaton mitat ovat 50 x 50cm.
Arvostele tämä tuote

15.06.2018 - Jaakko

Olen ollut tyytyväinen. Vaikka kalvo ja etenkin kaapeli tuntuivat aluksi heppoisilta, testasin sitä pariinkin otteeseen ja tuote toimii hyvin. Suosittelen.